Acun Ilıcalı'dan yeni proje! Aldığı teklifle servetine servet katacak "Şeyma Subaşı kahrolacak"

Acun Ilıcalı'dan yeni proje! Aldığı teklifle servetine servet katacak "Şeyma Subaşı kahrolacak"

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'ya dudak uçuklayan bir teklif geldi. Türkiye'nin en zengin insanları arasında yer alan ve yaptığı programlarla milyonlarca insanı ekrana bağlayan Ilıcalı, bir reklam filminde oynayacak. Bakın Acun Ilıcalı hangi reklam filminde boy gösterecek?

TV8 kanalını satın aldıktan sonra siyasi programlar kaldırıp tamamen dizi ve yarışma odaklı bir kanal haline getiren Acun Ilıcalı, Surivivor, MasterChef gibi formatları Türkiye'ye getirerek büyük bir çıkış yakaladı. En çok izlenen yarışmalar arasında ilk sırada yer alan programlar her hafta şaşırtan bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son yılların en gözde yapımcıları arasında yer alan Acun Ilıcalı'ya reklam filmi teklifi geldi. Bakın Acun hangi banka reklamının yüzü olacak?

1465896.jpg

MEYDA PATRONU ILICALI BİR BANKANIN REKLAM YÜZÜ OLDU

Kariyerinde büyük başarılara imza atan Acun Ilıcalı, özel hayatı ile de en çok konuşulan isimler arasında. Magazin muhabiri olarak başladığı kariyerine şu an medya patronluğu ile devam ediyor.

seymaacun.jpg

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sona özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Ilıcalı'nın mal varlıkları da en çok konuşulanlar arasında. Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan Ilıcalı, kendisine gelen reklam filmlerini de değerlendirmeyi ihmal etmiyor. Geçen dönemlerde bi cep telefonu markasının yüzü olan Ilıcalı, bu defa bir banka ile anlaştı. Bakın Acun Ilıcalı hangi banka ile anlaştı?

acun1.jpg

ACUN ILICALI'DAN TELEFON MARKASI SONRASI BANKA REKLAMI

Projeleri ile Türkiye'ye yeni bir soluk getiren Acun Ilcalı, medya patronluğunun yanı sıra reklam projelerinde de yer alıyor. Geçen yıllarda yeni çıkan bir telefo markasının reklamında boy gösteren Ilıcalı, yeniden bir reklam projesi ile bir markanın yüzü olacak. Bir banka ile anlaştığı iddia edilen Ilıcalı, ilk çekimler için kamera karşısında çıktığı ifade edildi. Yapılan anket sonucunda Türkiye'nin en güvendiği isimler arasında ilk sırada yer alan Acun'un bundan dolayı seçildiği de belirtildi.

acunilicali.jpg

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARILI YÖNETMENLİ İLE ÇALIŞTI

Ilıcalı'nın kamera karşısına çıktığı reklam filminin yönetmenliğini ise Ali Taner Baltacı'nın üstlendiği ifade edildi. Yapılan anketlerde halkın en güvendiği isimlerin başında gelen Acun Ilıcalı’nın oynadığı banka reklamı şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN