Acun'un Kovduğu Fatma Nur Uçar Hastanelik Oldu! Bakın MasterChef Dilan'la Ne Yaptılar?

Acun'un Kovduğu Fatma Nur Uçar Hastanelik Oldu! Bakın MasterChef Dilan'la Ne Yaptılar?

MasterChef Türkiye'ye katılan ve sivri açıklamalarıyla bilinen Fatma Nur Uçar, Acun Ilıcalı'dan sonra yarışmada başka bir isimle daha kahve etti. Tartışmada fenalaşan Fatma Nur Uçar hastanelik oldu. İşte detaylar.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Fatma Nur Uçar'ın Acun Ilıcalı ile tartıştığı ortaya çıktı. Tartışma sonrasında Ilıcalı'nın Uçar'ı kovduğu fakat yapımın araya girmesiyle kovulmaktan son anda kurtulmuştu. Yerinde durmayan Uçar bu defa yarışmacılardan biri ile tartışmaya girdi. Tartışma sonrasında ise hastanelik oldu. İşte tartışmaya dair detaylar.

acunc.jpg

ACUN KOVMUŞTU! ARAYA YAPIM GİRDİ

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından olan MasterChef Türkiye'de sular durulmuyor. Her bölümde tartışmaların yaşandığı yarışmada bu sefer tansiyon yükseldi. Arada şeflerin de araya girdiği tartışmalar sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. En son kanal sahibi Acun Ilıcalı ile bir tartışmanın içerisine giren Fatma Nur Uçar, kovulmaktan sonra an da kurtulmuştu. Ilıcalı, Uçar için, "Sen evine git! Seninle uğraşamam" karşılığı ile Uçar'ı kovmuştu. Araya yarışmacı arkadaşların ve yapımın girmesiyle kovulmaktan kurtulan Uçar bu defa da yarışmacılar arasında buluna Dilan ile sözlü tartışmaya girdi.

fatmanurucar.jpg

ACUN'DAN SONRA DİLAN İLE KAVGA ETTİ

Ana kadronun belirlenmesiyle yarışmanın dozu daha da arttı. Kadroya girenler arasında sivri dili ve sert açıklamalarıyla biline Fatma Nur Uçar da girdi. Her bölümde dikkat çeken yorumalar yapan Uçar, en son Acun'u bile çıldırtmıştı.

maserchef.jpg

Acun'un gönderin talimatından sonra araya yapımın girmesiyle yarışmaya devam eden Uçar, bu defa Dilan ile tartıştı. Tartışma sonrasında fenalaşan Uçar'ın imdadına doktorlar yetişti.

dilanmastercehf.jpg

TARTIŞMA SONRASI FENALAŞTI

Açıklamalarıyla hem izleyiciden hem de yarışmacılardan tepki gören Fatma Nur Uçar, Acun Ilıcalı'dan sonra ekip arkadaşıyla hararetli bir tartışmaya girdi.

dilanmasterc.jpg

Yarışmacılardan Dilan ile tartışma yaşayan Fatma Nur bir süre sonra fenalaştı. Yarışmacıya sette hazır bekleyen doktorlar müdahale etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN