Adana’da büyük skandal! Ünlü oyuncu meslektaşına küfürler yağdırıp oteli birbirine kattı!

Adana’da büyük skandal! Ünlü oyuncu meslektaşına küfürler yağdırıp oteli birbirine kattı!

Dizi çekimi için Adana’da bulunan Burak Deniz, kaldığı otelde alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı. Meslektaşı Nilperi Şahinkaya’nın bulunduğu masaya gelerek Şahinkaya’ya küfürler yağdıran Burak Deniz oteli birbirine kattı.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA'YA KÜFÜR EDEREK SALDIRDI

Şahmeran dizisinin çekimleri için Adana'da olan oyuncu Burak Deniz kaldığı otelde büyük bir skandala imza attı. Alkolü fazla tüketen Burak Deniz'in hedefinde Altın Koza Film Festivali için Adana’da bulunan Nilperi Şahinkaya vardı. Uzun süredir aşk yaşadığı Emre Yusufi ile otelde konaklanmaya gelen Nilperi Şahinkaya, olay çıkaran Burak Deniz'in küfürlü çirkin saldırısı ile neye uğradığını şaşırdı.

Görgü tanıklarına göre çirkin saldırı şöyle yaşandı:

Alkolü fazla tüketen Burak Deniz dün gece 02.00 sıralarında otele gitti. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre ünlü oyuncu Altın Koza Film Festivali nedeniyle sevgilisi Emre Yusufi'yle Adana'ya giden Nilperi Şahinkaya'nın oturduğu masaya birkaç kez gidip gelerek sözlü sataşmada bulundu.

nilperi-2.jpg

MESLEKTAŞINA AĞIR KÜFÜRLER ETTİ

Alkollü olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Burak Deniz büyük bir sakandala imza atarak meslektaşının bulunduğu masaya yönelik tacizlerini devam ettirdi. Burak Deniz’in taşkınlıkları karşısında Nilperi Şahinkaya masayı terk etti. Şahinkaya'ya "S…r git" diye küfür eden Burak Deniz arkasından da "Or…" diye bağırdı.

Şahinkaya'nın sevgilisi Emre Yusufi, bunun üzerine Burak Deniz'in üzerinde yürüdü. Araya Yusufi'nin arkadaşı girdi. Burak Deniz "Bana mı vuracaksın, vur hadi" diye bağırmaya devam etti.

nilperi-1.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Skandal olayın ardından çevredekiler hemen Burak Deniz'i otelden uzaklaştırdı. Burak Deniz'in başka bir otelde kaldığı ve daha önce Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi'yi hiç tanımadığı öğrenildi. Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’nin Burak Deniz'den şikayetçi oldukları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN