Afra Saraçoğlu suç duyurusunda bulunacak

Afra Saraçoğlu suç duyurusunda bulunacak

Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun aşk yaşadığı görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Saraçoğlu’nun menajeri, kendisi hakkında yapılan ve kişilik haklarına saldırıda bulunan yorumlarla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yalı Çapkını dizisinin 'Seyran' karakterine can veren Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le birlikte tatil yaptığı görüntüler çok konuşulmuştu. Aşk yaşadıkları öğrenilen ikilinin görüntülerinin ardından çok sayıda kötü yorumların hedefi olan Saraçoğlu harekete geçti.

Saraçoğlu’nun menajeri sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Afra Saraçoğlu hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşım yapan, kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilerle ile alakalı olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN