Ağam ben sana vurulmuşem repliğiyle hafızalara kazınmıştı! Züğürt Ağa'nın güzel Kiraz'ı yıllar sonra ortaya çıktı

Ağam ben sana vurulmuşem repliğiyle hafızalara kazınmıştı! Züğürt Ağa'nın güzel Kiraz'ı yıllar sonra ortaya çıktı

Türk sinemasının efsaneleri arasına giren Züğürt Ağa filminde 'Kiraz' karakterine hayat veren Nilgün Nazlı'nın yıllar sonraki hali ortaya çıktı. Yılların acımasız davrandığı Nazlı'yı görenler tanımakta zorlandı.

Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan Züğürt Ağa filmi unutulmaz filmler arasında yer alıyor. Film oyuncuların yanı sıra hikayesiyle de hafızlara kazınmıştı.

agam.jpg

Filmde Kiraz karakterine hayat veren ve "Ağam ben sana vurulmuşem" repliği ile hafızalara kazınan Nilgün Nazlı'nın son hali ortaya çıktı. Ünlü ismin yıllar içerisindeki değişimi görenleri şaşırttı.

agalr.jpg

FİLMİN KONUSU

Filmde Şener Şen Haraptar köyünün ağasıdır. Köye sonradan çalışmak için gelen kurnaz Kekeç Salman, kuraklık sebebiyle yeterince ürün elde edemeyen köy halkını örgütleyerek Ağa'nın mallarını çalmalarını ve bu malları satarak İstanbul'a göçmelerini sağlar.

agaa.jpg

Elinde avucunda pek az şey kalan ve marabalarını kaybeden Ağa da köyden kente göçerek aslen iyi yürekli kişiliği ve ailesi ile İstanbul'da yeni bir yaşam kurmaya çalışacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN