Ağız suyunu tuvalete dökün ve dakikalar sonra sonuca hayran kalın! Bu yöntemi deneyenler bağımlısı oluyor

Ağız suyunu tuvalete dökün ve dakikalar sonra sonuca hayran kalın! Bu yöntemi deneyenler bağımlısı oluyor

Bazı insanlar ağız suyunu günlük olarak kullanırken, diğerleri bunu sadece ara sıra kullanır. Genel olarak konuşursak, normal diş fırçalamanıza ek olarak kullanılması amaçlanmıştır. Dişlerinizi güçlendirir, günlük diş hijyeninizi destekler ve size taze bir nefes verir. Ama ağız suyunu daha önce hiç tuvalete dökmeyi düşünmüş müydünüz?

Çoğu kişi diş fırçası ve diş macununun yanında her zaman ağız suyu bulundurur. Bu ferahlatıcı sıvıyı düşündüğünüzde, muhtemelen hemen dişlerinizi temizlemeyi düşünürsünüz. Peki ya size bu şeyleri evin her yerinde bir ton temizlik işi için kullanabileceğinizi söylesek? Ağız suyunun antibakteriyel özellikleri birçok ev işi için mükemmeldir. Ağız suyu sadece tuvaleti temizlemek için kullanışlı değildir; diğer işler için de harika bir temizlik ürünüdür.

AĞIZ SUYUNU TUVALETE DÖKÜN VE DAKİKALAR SONRA SONUCA HAYRAN KALIN! BU YÖNTEMİ DENEYENLER BAĞIMLISI OLUYOR

Pek çok insan ağız suyunu tuvalete akıtmayı düşünmez ama bu haberimizi okuduktan sonra pes edeceksiniz. Tuvalet, evinizde hem içini hem de dışını gerçekten sık sık temizlemeniz gereken şeylerden biridir. Tuvalete biraz ağız suyu dökün, tuvalet fırçasıyla ovalayın ve ardından sifonu çekin. Tuvaletiniz daha önce hiç olmadığı kadar taze kokacak ve parlayacak!

mouthwater-toilet.jpg

BANYO TEMİZLİĞİ

Banyo temizleyiciniz mi bitti? Banyoyu temizlemek için biraz ağız suyu kullanmak kadar etkilidir! Ağız suyunu ılık suyla seyreltin ve bunu bir beze uygulayın. Aynaları, lavaboları ve fayansları temizlemek için bu karışımı kullanın. Banyonuzdaki her şey daha önce hiç olmadığı kadar parlayacak.

EKRANLAR

Günlük hayatımızda akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve tabletler gibi birçok elektrikli cihaza dokunuyoruz. Tüm bu cihazların ekranlarını temizlemek için ağız suyunun mükemmel bir ürün olduğunu biliyor muydunuz? Bir beze üründen küçük bir damla damlatın ve ekranlarınızı silerek mükemmel bir şekilde temizleyin.

basliksiz-6.jpg

ÇİÇEKLER

Çiçeklerinizin ömrünü uzatmak için özel bir tüyo da vazodaki suya bir miktar ağız suyundan eklemenizdir. Garip gelebilir, ancak bu canlandırıcı sıvının sadece bir kısmı çiçeklerinizin çok daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Bir litre suya iki yemek kaşığı yeterlidir.

DİŞ FIRÇALARI

Banyoda temizlemeyi unuttuğumuz bir şey de diş fırçamızdır. Her gün kullanıyorsunuz ve banyonun içindeki nem ve sıcaklık, fırça üzerinde epeyce bakteri üremesine neden olabilir. Bu yüzden düzenli ve düzgün bir şekilde temizlenmesi önemlidir. Bunu biraz ağız suyuyla yapmak kolaydır. Sıvının bir kısmını bir bardağa dökün ve diş fırçanızı birkaç saat baş aşağı şekilde orada bekletin. Bu şekilde, hemen hemen tüm bakterileri öldürürsünüz.

ÇAMAŞIR

Garip ama faydalı bir başka ipucu da, çamaşırlarınıza normal çamaşır deterjanınızın bir kısmıyla birlikte biraz ağız suyu eklemektir. Ağız suyunun antibakteriyel özelliği, giysilerinizin üzerindeki ve içindeki tüm bakterilerin öldürülmesini sağlar. Bunun yanı sıra çamaşır makinenizin içini de güzel bir şekilde temizleyecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN