Ağzına ampul soktu! Tiktok canlı yayında o anları kameraya yansıdı "çok şükür bunu kaptırdık"

Canlı yayın esnasında yaptıkları sosyal medyada viral oldu. TikTok platformunda canlı yayın açan kullanıcı, ağzına ampul sokunca olanlar oldu. Kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşan görüntüler altına yapılan yorumlar dikkat çekti.

BURAK ÖZTOPRAK

TikTok üzerinden canlı yayın açan Rus kullanıcı, ilginç bir deneyim sundu. Elinde duran ampulü ağzına sokan sosyal medya kullanıcısı birçok platformda viral oldu. Ampulün ucu sağlam bir plastikten yapılınca ne kırabildi ne de ağzını kapatabildi. İşte o anlar...

AMPULÜ AĞZINA SOKTU

TikTok üzerinden canlı yayın açan bir kullanıcı yayın esnasında yaptıklarıyla viral oldu. Her geçen gün yeni bir isim viral olurken çılgın deneyimlere bir yenisi daha eklendi. Bu kez canlı yayında yapılan çılgınlık Rusya'dan geldi. Bir Rus kullanıcısı canlı yayın esnasında ağzına ampul soktu.

2-003.jpg

"ÇOK ŞÜKÜR BUNU DA KAPTIRDIK"

Büyük bir kitlenin önünde yaptığı canlı yayın esnasında yaşanan olay, birçok sosyal medya platformunda viral oldu. Ağzına güçlükle soktuğu sağlam ve sert plastik olan ampulü eri çıkartamadı.

Isırmaya çalışsa da geri eski görünümüne kavuşan plastik ampul sosyal medya kullanıcısına zor anlar yaşattı. O esnada açık olan canlı yayın viral oldu. Paylaşımların altına Türk kullanıcılar tarafından gelen yorumlarda ise, "Çok şükür bunu da kaptırdık!" ifadesi dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN