Ahlaksız itirafla Türkiye çalkalandı! Herkes Müge Anlı'daki anne-kızın itiraflarını konuşuyor

Ahlaksız itirafla Türkiye çalkalandı! Herkes Müge Anlı'daki anne-kızın itiraflarını konuşuyor

Müge Anlı'nın son bölümünde yaşananlar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kızının kaybolduğunu ve zorla kaçırıldığını iddia eden Fevziye Hanım, ünlü gazeteci Müge Anlı'dan yardım istedi. Stüdyoya gelen ve 'Nikahsız Gelin' olaran adlandırılan Eda, söyledikleri ile herkesin ağzını açık bırkatı. Annesi için öyle şeyler söyledi ki duyanlar küçük dilini yuttu. Ahlaksız itiraflar Müge Anlı'yı bile şoke etti. İşte Müge Anlı'ya damga vuran o görüntüler....

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran Fevziye Hanım, herkesin ağzını açık bıraktı. Kızının kaybolduğunu ve kaçırıldığını öne süren Fevziye Hanım, Müge Anlı'dan yardım istedi. Harekete geçen Müge Anlı, nikahsız Eda'yı stüdyoya getirdi ve annesiyle yüzleştirdi. Ortaya çıkan görüntü ise herkesi şoke etti. Ahlaksız itiraflar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Bakın Müge Anlı ile Tatlı Sert programında en son neler olmuş?

PARA KARŞILIĞINDA KIZINI SATMIŞ

Canlı yayında Fevziye Hanım'a sorular soran Müge Anlı birden bira Eda'ya dönerek, "Kızım sen çalışıyor musun?" diye sordu Eda çalışmadığını söyleyince Anlı "Niye çalışmıyorsun yavrum?" sorusunu yöneltti. Eda ise bunun üzerine "Çalışmayı düşünmüyorum" dedi. Eda'nın bu soru üzerine sessizliği ise herkesi şaşırttı.

fggfgf-53.jpg

Daha fazla baskılara dayanamayan Eda, 1Annem beni başka birine para karşılığında vermeye çalıştı” dedi. Fevziye ise “Yalan söyleme Eda, ayıp senin yaptığın be” şeklinde konuştu. Başlık parası olup olmadığı sorulunca Eda da “Yok öyle değil, satmaya kalktı beni" ifadelerini kullandı.

SEN NASIL BİR ANNESİN!

Duydukları ile şoke olan Müge Anlı, "Nasıl satmaya kalktı yani? Satmak demek 1 saatliğine, 1 geceliğine birine göndermek demek" diyerek Eda'ya okları yönlendirdi. Eda ise "Yok öyle değil, komple beni vermeye çalıştı, eş olarak" dedi. Sinirlerine hakim olamayan Anlı, "Tamam evlendirmeye çalıştı. Bak satmak ayrı bir kelime. Niye annenize ve kendinize bu kelimeyi layık görüyorsunuz? Sen nişanlanmışsın. Konuştum adam da evli, diyor ki ‘Sürekli Eda bana yalan söyledi, başkalarıyla gezdi, ben de bıraktım" dedi.

hgghgh-17.jpg

Bunun üzerine Eda “Yok öyle bir şey.” deyince Anlı “Annen de bunu kabul ediyor” yanıtını verdi. Fevziye doğru söylediğini ifade ederken Eda da “Dayımın düğününe gittim diye beni dövmedi mi?” diye annesine çıkıştı.

"AYNI YATAĞA YATIRIP..."

“Anneme yaranamadım” diyen Eda’ya Anlı İsmail’le nasıl tanıştığını sordu. Eda “Çalışıyordu bu. TikTok’tan konuştuk, anlaştık.” dedi. Anlı ise “Sonra İsmail dedi ki annen ikinizi bir odaya koymuş, sen de tecavüz etmişsin” deyince Eda “Annem bunu kendi özel odasına koydu” deyince Fevziye bu sözleri yalanladı ancak Eda “Anne kendi yatak odana koymadın mı” diye devam etti.

klklkl-2.jpg

Anlı da “Koydun, çocuk da kaçmak istedi, kapıyı da kilitlediğiniz için dışarı çıkmadı, öyle mi, kaçmak istedi… Sen de üzerine saldırdın…” deyince Eda “Çıkamadı, camdan da çıkamadı, cam kapalı komple, yok, bu bizi kilitledi, kaldık odada ikimiz, kapıyı açmadı, kalın ikiniz dedi, biz de kaldık ikimiz orada, oturduk kara kara düşünüyoruz ne yapacağımızı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN