Ahmet Kural baba oldu: Hoş geldin Kemal bebek

Ahmet Kural baba oldu: Hoş geldin Kemal bebek

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, ilk kez babalık sevincini yaşadı. Eşi Çağla Gizem Şahin ile bir erkek bebek sahibi olan Kural, oğluna "Kemal" adını verdiklerini söyledi.

"Çalgı Çengi, "İşler Güçler" ve "Kardeş Payı" gibi projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun süredir birlikte olduğu avukat Çağla Gizem Şahin ile 18 Temmuz'da Bodrum'da Cennet koyunda dünyaevine girdi.

Birkaç ay önce bebek beklediklerini duyuran çiftten güzel haber geldi. Kural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, oğullarının doğduğunu açıkladı.

'ÇAĞLA DA KEMAL DE SAĞLIKLI'

Kural'ın açıklaması şu şekilde:

"Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah'ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural'la geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN