Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yasa boğan ikinci ölüm! Aldıkları haberle adeta yıkıldılar

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yasa boğan ikinci ölüm! Aldıkları haberle adeta yıkıldılar

8 Mart 2021'de kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Rasim Öztekin'in ölüm haberiyle sarsılan Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi ikinci kez bir ölüm haberiyle sarsıldı.

2014-2015 yılları arsında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kardeş Payı' dizisinde canlandırdığı 'Tahsin Özdemir' karakteriyle hafızalara kazınan aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Hemen ameliyata alınan 65 yaşındaki ünlü oyuncu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Rıza Akın yaşamını yitirdi (Rıza Akın kimdir?) | N-Life

Acı haberi ünlü oyuncu Menderes Samancılar, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğini duyurdu. Samanacılar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"CANIM KARDEŞİM RIZA AKIN'I KAYBETTİK."

Son olarak 'Sevmedim Deme' filmiyle beyaz perdede boy gösteren oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Rıza Akın'ın ölümünün ardından Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Değerli üyemiz Rıza Akın hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır dileriz. Başımız sağ olsun' ifadelerini yer verildi.

Oyuncu Devrim Yakut'ta acı haberin ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Çok şaşkın ve çok ama çok üzgünüm...Güle güle canim Rıza Akın... Devrin daim olsun."

Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri… - Gündem Haberleri

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR'İ YASA BOĞAN İKİNCİ ÖLÜM

Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol aldığı 'Kardeş Payı' dizisinde 'Tahsin Özdemir' karakterini canlandıran ünlü oyuncunun ölümü, iki ismi bir kez daha yasa boğdu.

İkili daha önce Kardeş Payı, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2: Sünnet ve Çalgı Çengi İkimiz gibi yapımlarda beraber rol aldıkları Rasim Özdemir'in ölüm haberiyle sarsılmıştı.

62 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Rasim Özdemir,8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kardeş Payı 22.Bölüm - Rasim Öztekin Doktor - video Dailymotion

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN