Aile dizisinde yaprak dökümü! Kimse bu ayrılığı beklemiyordu: O ismin yeni projesi belli oldu!

Aile dizisinde yaprak dökümü! Kimse bu ayrılığı beklemiyordu: O ismin yeni projesi belli oldu!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Aile'de Hülya Soykan'a hayat veren başarılı oyuncu Nur Sürer'in yeni projesi belli oldu. 13. bölümüyle sezon finali yapan ve tatil planları yapan Sürer'in partneri ve yeni projesi açıklandı. İşte detaylar...

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı fenomen dizi Aile'de gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Nur Sürer yeni projesi açıklandı. 2.5 sezon Camdaki Kız'da rol alan usta isim Sürer, 2 hafta sonra Aile dizisinde yer alarak sevenleriyle arayı açmadı.

Nur Sürer yeni proje

Aile dizisinde Hülya Soykan'a hayat veren Nur Sürer'in sezon final yapmasıyla beraber yeni projesini açıkladı. Gelen haberler üzerine geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen başarılı oyuncu film çekimi için Söke'de olacağını belirtti. Giyim tarzıyla beğeni toplayan Sürer'in rol alacağı filmin ise yönetmen koltuğunda Pelin Esmer yer alır filmin ismi “O Da Bir Şey Mi?” olarak açıklandı.

Esmer'in yazdığı ve yöneteceği filmin yapımcısı Dilde Mahalli olurken bir diğer başarılı isim Timuçin Esen de Levent karakteriyle izleyici karşısında olacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN