Aile dizisinde yeni sezon tarihi belli oldu

Aile dizisinde yeni sezon tarihi belli oldu

Aile dizisi ilk sezonun ardından bir süre ara vermişti. Şimdi ise Aile dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Dizinin 2. sezon 3 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de başlıyor.

Aile dizisi ilk sezonu ile birlikte ekranlara ara vermişti. Şimdi ise dizinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Diziseverler Aile dizisinin ne zaman başlayacağını araştırıyor.

DEVİN, ASLAN'A HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Aile dizisi 13. bölüm ile sezon finaline girmişti. Aile yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizinin yeni sezon çekimleri yakında başlıyor. Aile son bölümde Devin, Aslan'a hamile olduğunu söylemişti.

3 EKİM'DE EKRANLARDA

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Musa Uzunlar gibi yıldız isimlerin yer aldığı Aile dizisi, 2. sezonuyla 3 Ekim'den itibaren ekranlara gelecek.

1kapak-011.jpg

Yeni sezon tarihi dizinin sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Yeni sezon afişi; "Aile yeni sezonuyla 3 Ekim Salı 20.00’de Show TV’de başlıyor! "notuyla paylaşıldı.

SEZON FİNALİ ÖZETİ

Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu Aslan’a söyler. Aslan aldığı habere çok sevinir ancak Devin bu bebeği doğurmamakta kararlıdır. Aslan, Devin’e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Kıymet’ten gelen bir telefon Hülya’yı harekete geçirir. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planını işletmeye başlar.

Aslan evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrendiğinde ortaya çıkan gerçek, Aslan ve Hülya’nın ilişkisini derinden sarsar. Diğer taraftan bu gerçeği Cihan da öğrenir. Devin’in kliniğine gider. Klinikte yaşananlardan sonra Devin, terapi seanslarını sonlandırma kararı alır.

1kapak-010.jpg

Yağmur ve Eko’nun isteme töreni için herkes bir araya geldiğinde tüm sırlar birer birer gün yüzüne çıkar. Büyük bir tartışmanın sonunda Hülya; Devin ve Cihan’ın aylardır ondan gizli seans yaptıklarını Aslan’a söyler.

Şimdi yüzleşme sırası Aslan ve Cihan’dadır. İki kardeş arasında o gece yaşanacak yüzleşme, aileye ait kanlı sırların ortaya çıkmasıyla büyük bir hesaplaşmaya dönerken; aile büyük bir yıkıma doğru sürüklenecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN