Aile dizisini izleyenlerin tadını kaçıracak haber! Dizide iki veda birden: Finale kalmadan diziden ayrılıyorlar

Aile dizisini izleyenlerin tadını kaçıracak haber! Dizide iki veda birden: Finale kalmadan diziden ayrılıyorlar

Aile dizisinden sevenlerini üzecek haber geldi! Finale adım adım yaklaşırken o iki ismin erken veda edeceği duyuruldu! Sevilen isimlerin diziden ayrılması Aile dizisini izleyenlerin tadını kaçıracak! Dizide iki veda birden...

Show TV'nin sevilen dizisi Aile, büyük final öncesi izleyicilerine duygusal anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı dizide, ilk olarak Selin Şekerci'nin ardından iki isim daha diziye veda ediyor.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aile dizisi 30. bölümle son bulacak.

HANGİ OYUNCULAR AİLE DİZİSİNDEN AYRILIYOR?

Aile dizisinin Leyla Soykan'ı herkesi şaşırttı! Canan Ergüder'in eşi bakın kim çıktı: Meğer aynı

Hakan Bonomo'nun senaryosunu yazdığı ve Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Aile dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ'un talebi üzerine 30 bölüm olarak tasarlanmıştı. Dizide avukat Serap karakterine hayat veren Selin Şekerci'nin ayrılmasının ardından, dizinin kadrosundan bir diğer önemli isim olan Leyla rolüne can veren Canan Ergüder de veda ediyor. Ayrıca, Aile'nin Seher Soykan'ı olarak bilinen Emel Göksu'nun da 28. bölümde projeden ayrılacağı öğrenildi.

Aile'nin Seher Soykan'ı Emel Göksu'nun kızı bakın kim çıktı! Meğer Kardeşlerim'in yıldızıymış

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN