Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ, Dilan - Engin Polat çiftini çıldırtacak! Manidar gönderme sosyal medyaya damga vurdu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemden düşmen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat şüphesiz ki son dönemin en çok konuşulan isimleri. Bu iddialar sonrası Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında Polat çiftinin ve yakınlarının mal varlıklarına el koymuştu. Son döneme damga vuran Polat çiftine Aile dizisinden gönderme geldi. O sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Lüks hayatını sosyal medyadan paylaşması ile tanınan fenomen ve iş insanı Dilan Polat gündemden düşmüyor. Eşi Engin Polat ile birlikte kara para akladığı ve vergi kaçırdığı ileri sürülen Dilan Polat son günlerin en çok merak edilen isimi.

dilanmdfsf.jpg

Engin ve Dilan Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatılmış ve MASAK'ın soruşturduğu ikilinin işyerlerine baskın yapılarak mal varlıklarına el konulmuştu.

Günler sonra sessizliğini bozan ikili, geçtiğimiz gün sosyal medyadan paylaşım yaparak, Türk halkından özür dilemişlerdi.

diklaf.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisi Polat çiftine göndermede bulundu. Sosyal medyaya damga vuran o sahne epey konuşuldu.

aile-diziz.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan karakterinin, "Sizi sosyal medya hesaplarından takip ediyorum. Siz niye paranızı insanların gözüne sokuyorsunuz. Olan var olmayan var." sözleri gümden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN