Airfryer’da kumpir müthiş oluyor! O kadar lezzetli ki yiyenler Ortaköy'den mi aldın diyor

Airfryer’da kumpir müthiş oluyor! O kadar lezzetli ki yiyenler Ortaköy'den mi aldın diyor

Son zamanların en popüler mutfak gereçlerinden biri olan airfryer'da çeşitli yemekler yapılırken bu kumpir ağızlarda tat bırakacak. O kadar lezzetli olacak ki yiyenler Ortaköy'den mi aldın diye soracak.

Her çeşit yemeğin pişirilebildiği airfryer'de yapılabilecek yeni tarifler çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde ise kumpir yapımı sosyal medyada oldukça popüler bir hale geldi. Hem hızlı hem lezzetli kumpir airfryer'da çok daha basit.

AIRFRYER'DA KUMPİR LEZZETİ

Sofraların vazgeçilmez yiyeceklerinden biri olan kumpir, güzel yapıldığı takdirde resmen damakları şenlendiriyor. Yapımı biraz zahmetli olan kumpiri airfryer'da yapıldığı takdirde hem daha kolay oluyor hem de çok daha lezzetli bir tat alıyor.

yeni-proje-2-005.jpg

Tarifi
Büyük patatesler yıkanıp kurulanıp Airfryer’da 200 derecede 1 saat patates modunda pişirilir. Pişen patatesleri ortasından kesip içine tereyağı, tuz konulup iyice patatese yedirilir. Sonrası tamamen sizin zevkinize kalmış ne seviyorsanız evde ne varsa onu koyabilirsiniz

Not: Bu tarifi fırında da yapabilirsiniz ancak pişirme süresi 1 buçuk saate kadar uzuyor ve fırın daha çok elektrik yakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN