Akaryakıt istasyonlarında tuvalet artık ücretli! Vatandaşlardan tepki gecikmedi, işte akaryakıt istasyonları tuvalet ücretleri

Akaryakıt istasyonlarında tuvalet artık ücretli! Vatandaşlardan tepki gecikmedi, işte akaryakıt istasyonları tuvalet ücretleri

İstanbul'da yer alan bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli hale getirildi. Yapılan ücretlendirme tarifesi ile 1 lira veya 2 lira karşılığında tuvaletlere girme izni alabiliyorsunuz. Bölgeden bölgeye değişiklik gösteren akaryakıt istasyonu tuvalet ücretleri kısa sürede büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada gündem haline gelen olay hakkında açıklamalar bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt istasyonlarında tuvalet artık ücretli!

İstanbul'da geçtiğimiz gün ortaya çıkan akaryakıt istasyon detayı ile ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletlerinde ücretlendirme tarifesinin uygulandığı göze çarptı.

Tuvaletlerin ücretli hale gelmesi vatandaşlar tarafından büyük tepki gördü. İstanbul'un; Sarıyer, Bahçelievler ve Beşiktaş gibi bazı ilçelerinde yer alan akaryakıt istasyonlarında tuvalet girişlerine koyulan turnike dikkat çekti. Bazı akaryakıt istasyonlarında tuvaletlerin ücretlendirilmesi üzerine İnstagram ve Twitter gibi büyük sosyal medya platformlarında tepki gösteren paylaşımlar ve yorumlar yapıldı.

1066482594-0-217-2871-1831-1920x0-80-0-0-aa313aea179755cdd09f07b934f1b121.jpg

Yakıt alanlara tuvalet bedava!

Twitter uygulamasında keşfete düşen olay üzerine ücretsiz tuvalet hizmeti veren akaryakıt istasyonlarından da tepkiler geldi. Tuvalet giriş ücreti alan akaryakıt istasyonları turnikelerin üzerine "yakıt alanlara ücretsiz tuvalet" yazısı bulunan bir kâğıt yerleştirdi.

Neredeyse her gün fiyat değişen akaryakıt fiyatları üzerine akaryakıt istasyonlarında devreye sokulan ücretli tuvaletler tepki görmeye devam ediyor. Peki akaryakıt fiyatları ne durumda?

dee24ce826dd04d4e8545b2ccc31cc91.jpg

3 Şubat güncel akaryakıt fiyatları!

İstanbul

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 21,07 TL
Anadolu Yakası motorin fiyatı: 21,77 TL
Avrupa Yakası benzin fiyatı: 21,13 TL
Avrupa Yakası motorin fiyatı: 21,82 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 21,37 TL
Motorin fiyatı: 22,11 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 21,29 TL
Motorin fiyatı: 22,18 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN