Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan sağlık durumuna ilişkin konuştu

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan sağlık durumuna ilişkin konuştu

Akciğer kanserine yakalanan ve tedavisi nedeniyle Youtube'a ara veren televizyoncu Armağan Çağlayan, Türkiye'de aldığı tedavi ile hastalığını atlattığını ve kontrollerinin devam ettiğini söyledi.

21 Kasım'da sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada akciğer kanserine yakalandığını duyurarak hayranlarını üzüntüye boğan Armağan Çağlayan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Çağlayan, Türkiye'de aldığı tedavi ile hastalığını atlattığını ve kontrollerinin devam ettiğini belirterek yerleştiği Ayvalık'tan üç ayda bir yaptırdığı kontrolleri için İstanbul'a geldiğini söyledi.

ÜÇ AYDA BİR İSTANBUL'A GELİYOR

Haber Global’in aktardığına göre; Nişantaşı'nda soruları yanıtlayan ünlü sunucu, yerleştiği Ayvalık'tan üç ayda bir yaptırdığı kontrolleri için İstanbul'a geldiğini anlattı.

"SİZİN İÇİN KÜBA'DA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Sanıldığı gibi Küba'da kanser tedavisi görmediğini, insanların kendisine sosyal medyadan yazarak bu konuda yardım istediğini söyleyen Armağan Çağlayan şöyle konuştu:

"Küba'ya bu hastalık teşhis konmadan önce turistik olarak gidecektim. Sonra ameliyat oldu, hastalık çıktı. Küba'ya da turistik amaçlı gittim ama gitmeden önce böyle bir şey olunca 'Ne yaparım orada?' diye yolladık evrakları. Sonra 'Siz iyisiniz. Sizin için Küba'da yapacak bir şey yok' diyerek bana döndüler.”

"BEN GİTTİM AMA GEZMEYE GİTTİM"

Çağlayan şöyle devam etti:

"Şimdi sosyal medyada bu hastalık başına gelenler bana DM'den yazıyor 'Oraya nasıl gidiliyor? Ne yapmam lazım?' diye. Ben gittim ama gezmeye gittim. Küba Konsolosluğu'nun bir sağlık birimi var, gitmek isteyen oraya başvuracak. Başvurmadan önce bütün evrakları İngilizceye çevirtip o birime verecekler. Sonra ona göre cevap gelecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN