Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'dan ilk açıklama: Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'dan ilk açıklama: Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum

Oyuncu Billur Kalkavan, akciğer kanserine yakalandığının ortaya çıkmasının ardından açıklama yaptı. Kalkavan, "Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum" dedi.

Yönetmen Hamdi Alkan, oyuncu Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Kalkavan, sosyal medya hesabından hastalığı ile ilgili paylaşımında, "Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum, valla çok mutlu oldum" dedi.

59 yaşındaki Kalkavan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Hamdi Alkan ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum valla çok mutlu oldum Allah razı olsun. Ben fotoğrafı biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var lütfen aramayın mesaj atın çok yoruluyorum."

NE OLMUŞTU?

Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan üzen haber gelmişti. 59 yaşındaki sanatçının, akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Billur Kalkavan’ın yaşadığı sağlık sorununu Hamdi Alkan sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kalkavan'ın saçlarını kazıttığı görülmüştü.

GÜZEL YÜREĞİN BU HASTALIĞI YENECEK

Alkan, "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım" sözleriyle arkadaşına destek olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN