Billur Kalkavan, hastaneden fotoğrafını paylaştı

Billur Kalkavan, hastaneden fotoğrafını paylaştı

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan, hastaneden fotoğraf paylaştı. Kalkavan, üçüncü kemoterapisini aldığını ve hastanede 1 hafta kalacağını açıkladı.

Akciğer kanseri olduğu ortaya çıkan sanatçı Billur Kalkavan, kemoterapi tedavisi gördüğü hastaneden fotoğraf paylaştı. Hastanede bir hafta boyunca kalacağını belirten Kalkavan, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7kg ki bana çok az" dedi.

"ISRARLA KİLO ALMAMI SÖYLÜYORLAR"

Doktorların kendisine kilo alması tavsiyesinde bulunduğunu belirten Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.

akciger-kanseri-tedavisi-goren-billur-kalkavan-14983268-6553-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN