Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Billur Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından tetkiklerin iyi çıktığını ve lezyonların yok olmaya başladığını duyurdu.

Akciğer kanseri olduğu ortaya çıkan Billur Kalkavan, hastanedeki kemoterapi tedavisinin ardından taburcu olmuş ve beynine sıçrayan kanser hücrelerini kontrol ettireceğini açıklamıştı. Kalkavan tetkiklerin iyi çıktığını ve lezyonların yok olmaya başladığının müjdesini verdi.

"BEYNİM TERTEMİZ, LEZYONLAR ÇÜRÜYOR"

Hasta yatağından çektiği bir fotoğrafı paylaşan Billur Kalkavan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Herkes soruyor en iyisi buradan anlatmak. Tetkikler yapıldı sonuçlar mükemmel (maşallah). Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor ve yok oluyorlar. Ufak tefek bir şeyler kaldığından doktorum ilaçlarımı hafifletti. Yarın eve dönüyorum, artık hastanede çok kalmama gerek yok enerjim iyi. Ağrım sızım yok. Hala tek sıkıntım iştah onu da halledeceğim yavaş yavaş. Kilom 47 boyum 1.64 evli ve 6 çocukluyum. Soran, ilgilenen, dua eden, iyi niyetlerini dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler. Sayenizde bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum. Benden de herkese sevgiler, saygılar. Tabi ki en önemlisi bundan sonra sağlığı korumak. Bir sürü konuda düşünce yapısını değiştirmek ki bir daha uğramasın. Bye bye pislikler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN