Billur Kalkavan'dan sevindiren haber: Daha iyiye gidiyorum

Billur Kalkavan'dan sevindiren haber: Daha iyiye gidiyorum

Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan, hastalıkla mücadelesini hastaneden paylaştığı bir fotoğrafla anlattı. 3. kemoterapiden sonra bir sorun yaşamadığını belirten Kalkavan, "Sıkıntı yaşamadım, bulantım da yok. Hafif halsizlik var o kadar. Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde" dedi.

Akciğer kanseri olan Billur Kalkavan, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kemoterapi nedeniyle saçlarını kazıtan Kalkavan, "3. kemoterapiden sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar." açıklaması yaptı.

AZ DA OLSA KİLO ALDIM

Hasta yatağından bir fotoğrafını yayınlayan Kalkavan, 3. kemoterapi sonrası yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Hastanede kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemoterapiden sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi valla."

"Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiç bir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış.

df.png

DAHA ÖNCE '44 KİLOYUM, KİLO ALMAM GEREKİYOR' DEMİŞTİ

Daha önce de Instagram hesabından açıklama yapan 59 yaşındaki oyuncu, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım. Çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7 kiloyum ki bana çok az. Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor. Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemo var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım. Sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN