Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat'ın avukatından açıklama geldi : Felç kalma riski var

Akıl hastanesine kaldırılmıştı! Dilan Polat'ın avukatından açıklama geldi : Felç kalma riski var

Kara para aklama soruşturması kapsamında 5 Kasım 2023'ten beri tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ardından Polat'ın 4 yıldır antidepresan kullandığı öğrenilmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Polat'ın avukatından dikkat çeken bir açıklama geldi.

Dilan Polat eşi Engin Polat ve bazı aile bireyleri "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından tutuklanmıştı.

Bir süredir cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ve 4 yıldır antidepresan kullandığı ortaya çıkmıştı.

DİLAN POLAT'IN SAĞLIK DURUMU

Polat ailesinin avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın felç kalma riski bulunduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı: "Tüm yaşananlardan iyice psikolojisi etkilenmiş, biyolojik olarak ciddi ağrılar yaşamıştır. Yüzünde de zaman zaman uyuşmalar oluşmaktadır. Bunun belirtilerini avukatı olarak doktorlara sorduğumda, müvekkilin bu baskı sonucunda felç olma ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ettiler

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN