Alev Alev son bölümde Yedikule'nin çehresi tamamen değişiyor

Alev Alev son bölümde Yedikule'nin çehresi tamamen değişiyor

Ozan'ı öldürmesi için Adnan'a görev veren Çelebi, işin üstüne kalacağını ve bir daha hapishaneden çıkamayacağını anlayarak intihar ederek herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Alev Alev 25. bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Çekimleri İstanbul Suriçi'nde Yedikule semtinde yapılan Alev Alev dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Zira, Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule'ye bomba gibi düşer. Çelebi'nin kötücül soluğunun kesilmesinin ardından, mahallenin çehresi tamamen değişmeye başlar.

ALEV ALEV 25. BÖLÜM 1. FRAGMAN

25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ve mahalle konseptiyle beğeni toplayan Alev Alev dizisinin 25. bölümü, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Alev Alev tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Alev Alev son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Sevdiği kadını kaybetme korkusu yaşayan Ömer, Rüya'nın İzmir'e gitmesini engellemeye çalıştı. Havalimanına giden Rüya'nın karşısına çıkan Ömer, ondan gitmemesini istedi. Ömer'in anlattıklarından etkilenen Rüya, kalbinin sesini dinleyerek İstanbul'da kalmaya karar verdi. Bu kararın ardından ikili duygu dolu anlar yaşadı. İskender'in ilk kez Çiçek'e aşık olduğunu açıkça dile getirmesi ise dikkat çekti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alev Alev 25. bölüm özeti: Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır. Çelebi'nin intihar ederek öldüğü haberi Yedikule Mahallesi'ne bomba gibi düşer. Cemre Çelebi'nin ölümüne ikna olduktan sonra rahat bir nefes alırken, Çiçek'in şüpheleri herkesin aklını karıştıracaktır. Ömer'in Rüya'dan aldığı sürpriz teklif sonrası, mutluluğun ve yeni bir hayatın kapıları, ikisi için de sonuna kadar açılır.

ALEV ALEV 25. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ALEV ALEV OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın hayata geçirdiği, Burcu Görgün Toptaş'ın kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Alev Alev dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Evgar (Cemre Kayabeyli), Dilan Çiçek Deniz (Rüya Yıldırımlar), Hazar Ergüçlü (Çiçek Görgülü), Zuhal Olcay (Tomris Üstünoğlu), Cem Bender (Çelebi Kayabeyli), Berkay Ateş (Ozan Akınsel), Cihangir Ceyhan (Ömer Ataycı), Berker Güven (İskender Kayabeyli), Toprak Can Adıgüzel (Ali), Cem Sürgit (Bülent), Yiğit Sertdemir (Korkut), Tayfun Eraslan (Kenan Yıldırımlar), Nurhan Özenen (Hülya), Meltem Keskin (Seher), Sekvan Serinkaya (Adnan), Kayra Orta (Güneş), Kaan Şener (Atlas), Rüzgar Diricanlı (Uzun) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN