Aleyna Tilki sızdırılan şarkı yeni şarkısı sözleri

Aleyna Tilki sızdırılan şarkı yeni şarkısı sözleri

Genç kuşağın sevilen seslerinden Aleyna Tilki, geçtiğimiz hafta iptal edilen konserinin ardından şimdi de yeni çıkaracağı şarkısının sızdırılma şokunu yaşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, düşmanının çok uzakta olmadığının altını çizdi.

Geçen hafta Çorum'da konser vermeye hazırlanan ancak son andan belediye tarafından konseri iptal edilen şarkıcı Aleyna Tilki, daha konser iptalinin şokunu atlatamamışken şimdi de yeni şarkısının piyasaya sızdırılmasıyla sarsıldı. 2 hafta sonra çıkartacağı şarkısının heyecanını yaşayan Tilki, yaşanan olayla neye uğradığını şaşırdı.

'Tanırım İntiharı' isimli şarkısı ile sevenlerine sürpriz yapmak isteyen şarkıcının planı sızdırılan demo kaydı ile bozuldu. Yaşanan olay sonrasında şarkıcı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

 aleyna tilki

DÜŞMANLARI UZAKTA DEĞİL

Twitter'dan konuyla ilgili açıklama yapan Aleyna Tilki, "Yaklaşık iki hafta sonra 'Tanırım İntiharı' adlı şarkımı çıkartıyorum. Serdar Ortaç albümüne kaydettiğim ve çok daha sonra çıkacak olan bir demo sızdırıldı. Şimdi çıkartacağım şarkının önüne geçmek için bir tuzak bu. Ekibimde düşmanlarım var. Benim haberim var, sizin de olsun.'' sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN