Aleyna Tilki'den çocuklarını paylaşan ailelere sert tepki: Yargılansınlar

Aleyna Tilki'den çocuklarını paylaşan ailelere sert tepki: Yargılansınlar

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, 0-12 yaş arası çocukların modellik yapmasına ve fenomen olmasına karşı çıkarak çocukların istismar edildiğini öne sürdü. Tilki, "Çocuğun her uzvunu paylaşan ebeveynler yargılansın, tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen 23 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, küçük çocukların model ve fenomen olmasına karşı çıktı. Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çocuklarının her uzvunu paylaşan ailelerin tacizcilerden farkı olmadığını ve yargılanmaları gerektiğini belirtti.

'TACİZCİLERDEN FARKLARI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

X hesabından paylaşım yapan genç şarkıcı, çocuklarını paylaşan bazı ebeveynlere şu sözlerle seslendi:

"Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım. Herkes tarafından istismar edildiklerini düşünüyorum ve büyüdüklerinde çok mutsuz insanlar olacaklar. 'Güzel çocuk doğurdum' deyip çocuğun her karışını kendi uzvuymuş gibi çekip paylaşan bir de üstüne onun adına post atan ebeveynler yargılansın. Tacizcilerden farkları olmadığını düşünüyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN