Aleyna Tilki'den ilginç savunma! Olay giyimine bakın ne dedi?

Aleyna Tilki'den ilginç savunma! Olay giyimine bakın ne dedi?

Giyim tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İç çamaşırlı pozlarıyla olay olan Tilki'den ilginç bir savunma geldi. Bakın ne dedi?

Aleyna Tilki iç çamaşırlı pozları nedeniyle sosyal medyada topa tutulmuş, dahası linç edilmişti. Tilki'den herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Bakın ne dedi?

alleyna.jpg

ALEYNA TİLKİ'DEN İLGİNÇ SAVUNMA

Geçen günlerde giyim tarzını eleştirenlere iç çamaşırı partisi verelim teklifinde bulunan Aleyna Tilki, yine şaşırtan bir açıklama yaptı.

tilki.jpg

"ABARTI YOK" YORUMU

Açık giyinmediğini söyleyen Tilk, , "Sizin ilgi alanınız benim iç çamaşırım. Eğer beni düşünüyorlarsa acayip acayip yorumlarda bulunmazlar. Bazılarının kendi söyledikleri ve yaptıkları yorumlar da normal değil. Bence fotoğraflarda abartı hiçbir şey yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN