Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gelin oldu! Herkesi şaşırtan paylaşım

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gelin oldu! Herkesi şaşırtan paylaşım

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu cesur pozları ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekerken bu kez de ünlü şarkıcının annesi Havva Öztel, herkesi şaşırtan paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Son dönemde açıklamaları ve cesur pozlarıyla adından söz ettiren başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 'çıplaklık' açıklamasıyla gündeme gelmiş ve son olarak ise çocukluk arkadaşını şoförü yaparak adından söz ettirmişti. Bu kez ünlü şarkıcının annesi Havva Öztel, dikkatleri üzerine çekti.

"Cevapsız Çınlama" ve "Sen Olsan Bari" şarkılarıyla son dönemin en başarılı sanatçıları arasında yer alan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'çıplaklık' açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

"ÇOCUKLUK ARKADAŞIM"

Ünlü şarkıcı son olarak ise trafikte seyir halinde görüntülenmiş ve basın mensuplarının kendisine yönelttiği "Yanınızdaki beyefendiyi soralım. Yeni erkek arkadaşınız mı?" sorusuna "Çocukluk arkadaşım kendisi. Şoför işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor" şeklinde yanıt vererek adından söz ettirmişti.

'ÇIPLAKLIK' AÇIKLAMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Kısa süre önce gazetecilerin "Ressam arkadaşlarınızdan bir kişi sizden çıplak poz vermenizi istese verir miydiniz" sorusuna "Gerçekten sanat yapan bir kişinin açıklıkla alakalı bir görüşü olacağını düşünmüyorum. O açıklıktan değil de naturallikten söz eder. Natural olana da ben varım her zaman. Neden olmasın, çizdiririm" şeklinde yanıt veren Aleyna Tilki, 'çıplaklık' vurgusu yapmış ve bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Aleyna Tilki'ye şoför dayanmıyor - Magazin haberleri

"ŞOFÖRÜ MÜ YOKSA YENİ SEVGİLİSİ Mİ?"

Ünlü şarkıcı son olarak "Çocukluk arkadaşım kendisi. Şoför işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor" açıklamasıyla gündeme gelmiş bazı sosyal medya kullanıcıları Aleyna Tilki'nin bu açıklamalarına "Şoförü mü yoksa yeni sevgilisi mi?" yorumlarında bulunmuştu.

BU KEZ DE ANNESİ DİKKATLERİ ÇEKTİ

Aleyna Tilki, son dönemdeki bu açıklamalarıyla gündeme gelirken bu kez de ünlü şarkıcının annesi Hava Öztel, sosyal medya paylaşımıyla magazin dünyasına bomba gibi düştü.

GELİN OLDU

En az kızı kadar popüler olan ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak şarkıcılığa soyunmuş ve sesinin güzelliğiyle beğeni toplamıştı.

43 yaşındaki Havva Öztel son olarak sosyal medya hesabından gelinlikli pozunu paylaştı. 'Tıpkı peri kızı' yorumları yapılan Havva Öztel'e "Evleniyor musun?" soruları da yağdı. Klip çektiği düğünülen Havva Öztel gelinlikli pozuna "Evleniyormuşum ama düğünüme beni davet etmediler" notunu düştü.

Ekran Alıntısı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN