Altın, dolar ve borsa yanında devede kulak! İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı...

Altın, dolar ve borsa yanında devede kulak! İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı...

Piyasalarda son dönemlerde devam eden hareketlilik, yatırımcıları yeni yatırım araçları arayışına itiyor. Birçok yatırım aracı içerisinde seçim yaparken doğru kararlar, paradan para kazanmayı mümkün kılıyor. Ancak dengesiz seyreden ekonomik dalgalanmalar, birçok yatırımcının birikimlerini koruma altına alma ihtiyacını doğuruyor.

Geleneksel olarak tercih edilen yatırım araçları arasında gram altın, dolar, borsa gibi seçenekler yer alıyor. Çoğu yatırımcı, birikimlerini faizde, borsada, dövizde ya da altında değerlendirme eğiliminde.

UZUN VADELİ YATIRIMLARDA GÜVENLİ LİMAN

Uzun vadeli yatırımların genelde zarar ettirmediği bilinse de, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara Anadolu'daki emlak ve arsa yatırımlarını işaret ediyor. Memiş'e göre, Anadolu emlak ve arsa yatırımları, diğer tüm yatırım araçlarından daha karlı sonuçlar doğurabiliyor.

METROPOL ŞEHİRLERDEN ANADOLU'YA GÖÇ EĞİLİMİ

İslam Memiş, Anadolu'da emlak ve arsa yatırımının potansiyelini köşe yazısında vurgulayarak, metropol şehirlerde yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlere sesleniyor. Metropol şehirlerdeki yüksek maliyetler nedeniyle 1 milyon TL ile ev almanın zorlaştığına dikkat çeken Memiş, Anadolu'da bu miktarla hem arsa hem de ev almanın mümkün olduğunu ifade ediyor.

TECRÜBEYLE KANITLANMIŞ BİR YATIRIM ÖNERİSİ

Uzmanın önerileri sadece teorik bilgilere dayanmıyor. Memiş, "Zamanında yaptım, aldım ve kazandım. 10 yıl önce ikinci el araç değerine arsa almıştım, geçen ay da üç daire için imza attım." diyerek kendi tecrübeleriyle Anadolu'daki arsa yatırımının avantajlarına işaret ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN