Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! En iyi kadın ve erkek oyuncu bakın kim oldu…

Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! En iyi kadın ve erkek oyuncu bakın kim oldu…

Sinema, televizyon ve müzik dünyası için önemli ödüllerden biri olan Altın Kelebek Ödülleri bu yılki sahiplerini buldu. En çok merak edilen ise “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” olurken ödülü alan isimler bakın kim oldu…

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez düzenlendi. Ödül töreni Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde görkemli bir törenle sahiplerini bulurken “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” bu yıla damgasını vuran o isimler oldu.

EN İYİ KADIN OYUNCU O İSİM OLDU

yeni-proje-2.jpg

Yer aldığı Yargı dizisi ile izleyenleri derinden etkileyen Pınar Deniz “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülürken, ödülünü Perihan Savaş’ın elinden aldı. Pınar Deniz’in “Ceylin” karakteri ile izleyenlerin karşısında sergilediği performans oldukça beğenildi.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ

yeni-proje-1.jpg

“En İyi Erkek Oyuncu” ödülü ise Netflix’te yayınlanan “Kulüp” dizisine gitti. Dizide muhteşem performans sergileyen ve şimdilerde de Dilek Taşı dizisinde yer alan Salih Bademci’nin oldu. Başarılı oyuncunun ödülünü Perihan Savaş takdim etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN