Alüminyum folyodan hastalık savar etki! Kimse bilmiyormuş… Ayaklarınıza sarın farkı anlayın

Alüminyum folyodan hastalık savar etki! Kimse bilmiyormuş… Ayaklarınıza sarın farkı anlayın

Mutfakların kurtarıcısı alüminyum folyonun bu işlevini duyduktan sonra şaşkına döneceksiniz. Ayaklarınıza alüminyum folyo sardığınızda neler olduğuna inanamayacaksınız. İşte alüminyum folyonun bilinmeyen o işlevi…

Fırın yemeklerinde kullanılan ya da yiyeceklerin üzerini örtmek için kullanılan alüminyum folyonun bilinmeyen işlevi herkesi şaşkına çeviriyor. Birçok kişinin bilmediği bu işlev resmen günlük hayatınızı kurtarıyor. Artık sadece mutfakta kullanmakla yetinmeyeceksiniz. Kaloriferin üzerine koyarak daha iyi bir ısı dağılımı sağlayabilirken soğuk havalarda ayaklarınızın üşümemesi içinde ayakkabının içerisine yerleştirebilirsiniz. Alüminyum folyonun saymakla bitmez işlevlerine bir de hastalık önleyici göreve eklendi. İşte alüminyum folyonun bilinmeyen o işlevi…

HASTALIĞI ORTADAN KALDIRIYOR

Grip mevsiminde hastalıklardan korunmak için uygulanan yöntemlere bir yenisi eklendi. Soğuk algınlığının semptomlarını hafifletmek için farklı yollar arayanlara en etkili çözüm evlerin basit malzemesi alüminyum folyodan geldi.

folya-ayak-kapak.jpg

Ayaklarınıza 5-7 kat alüminyum folyo sardığınızda antienflamatuar özelliklere karşı bir koruyucu Kalkan oluşturuyorsunuz. Basit bir uygulama ile birlikte Soğuk algınlığının semptomlarını azaltabilir ve iyileşmeye katkı sağlayabilirsiniz.

Oldukça basit bir uygulama olan bu yöntemi ayaklarınıza uygulayınız. Alüminyum folyoyu sardıktan sonra 2 saat boyunca bekletiniz. İşlemi birkaç gün boyunca tekrarladığınızda gelişme sürecini de izleyebilirsiniz. Bu yöntem alternatif biri yöntem olmakla birlikte soğuk algınlığı için mutlaka uzman bir görüşten yardım almanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN