Amazon Prime Day indirimleri kaç gün sürecek? İşte indirime giren ürünler

Amazon Prime Day indirimleri kaç gün sürecek? İşte indirime giren ürünler

Amazon Prime üyesi olmayanlar alışveriş yapabiliyor mu? ABD'li ticaret devi Amazon'un alışveriş sitesinde sadece 48 saat sürecek indirim kampanyası 22 Haziran 2021 Salı günü saat 23.59'da sona erecek. Sınırlı sayıda sunulan indirimli ürünleri satın almak için www.amazon.com.tr adresinden üye olmak gerekiyor. İşte, Amazon Prime Day indirimli ürünler...

Online alışveriş sitesi Amazon, ülkemizde ilk kez 'Prime Day' indirim kampanyası düzenliyor. 2018 yılında Türkiye pazarına giren, 2020 yılında da video sitesini ve kargo hizmetini de faaliyete geçiren Amazon, sektörde yavaş ama emin adımlarla ilerliyor.

AMAZON PRIME DAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Amazon'un yılda bir kez düzenlediği 'Prime Day' indirim kampanyası, 21-22 Haziran 2021 günlerinde www.amazon.com.tr/primeday adresinden yapılan alışverişlerde geçerli olacak. 2 milyondan fazla ürünün indirime girdiği kampanya 22 Haziran 2021 Salı günü saat 23.59'a kadar sürecek.

2021-06-21-131219.jpg

AMAZON PRİME DAY'DE HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMDE?

Prime Day indirimleri; teknolojiseverlerden moda tutkunlarına, oyunseverlerden evcil hayvan sahiplerine tüm Prime üyelerine yaz döneminde ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerde indirimler sunuyor. Sınırlı sayıda sunulacak bu kampanyadaki ürünler www.amazon.com.tr/primeday internet adresinden öğrenilebilir.

AMAZON PRIME ÜYESİ OLMAYANLAR ALIŞVERİŞ YAPABİLİR Mİ?

Prime üyesi olmayanlar, daha fazla bilgi almak için www.amazon.com.tr/primeday adresinden üye olabilir ve 30 günlük ücretsiz deneme süresini başlatarak Prime Day indirimlerinin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming aracılığıyla eğlencenin en iyileri ve daha fazla ayrıcalığa erişim sağlayabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN