Anıl Altan'dan Pelin Akil ile boşanacaklarına ilişkin iddialara yanıt

Anıl Altan'dan Pelin Akil ile boşanacaklarına ilişkin iddialara yanıt

Anıl Altan, eşi Pelin Akil ile boşanacaklarına dair çıkan haberlere yanıt verdi. Altan, "Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil" diyerek iddiaları yalanladı. Pelin Akil ile bir mekanda görüntülenen Altan, "Bu gün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım." dedi.

İki kız çocukları olan Anıl Altan ve Pelin Akil'in boşanma haberleri gündeme gelmişti. Altan'dan iddialara yanıt geldi. Altan, ''Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bu gün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım.'' diye konuştu.

Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evliliklerini bitireceklerine yönelik iddiaların ardından Pelin Akil açıklama yapmıştı. Muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine Pelin Akil, ''Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok'' ifadelerini kullanmıştı.

"KAVGA EVİN TADI TUZU"

Pelin Akil, son olarak eşi Anıl Altan ile Fatih'te gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Oyuncu, bir kez daha ayrılık iddiası hakkında açıklama yaptı. Pelin Akil şu ifadeleri kullanmıştı:

''Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Daha önce de bu tarz sorular soruldu. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN