Anne olmak için gün sayan Aslı Enver sessizliğini bozdu: Aslı Enver'den ayrılık açıklaması!

Anne olmak için gün sayan Aslı Enver sessizliğini bozdu: Aslı Enver'den ayrılık açıklaması!

Kasım ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ve anne olmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncu Aslı Enver, hakkında ortaya çıkan 'ayrılık' iddiaları sonrasında sessizliğini bozdu.

Kasım ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver'in sürpriz bir ayrılık kararı aldığı öne sürülmüştü. Söz konusu iddiaların ardından ünlü oyuncu sessizliğini bozdu.

12 Kasım'da sürpriz bir şekilde işinsanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren ve anne olmak için geri sayıma geçen ünlü oyuncu Aslı Enver'in sürpriz bir kararla Türkiye'den ayrılacağı iddia edilmişti.

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan ,yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, başrolde ise Kaan Urgancıoğlu, İbrahim Kendirci ve Ezgi Şenler'in rol aldığı 'Sen Yaşamaya Bak' adlı dizide 'Melisa' karakterine hayat veren Aslı Enver'in Türkiye'den ayrılarak Londra'ya gittiği ve Londra'da doğum için hastane ve doktor arayışında olduğu iddia edilmişti.

aslienver1.jpg

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Geçtiğimiz hafta eşiyle birlikte Londra'ya giden Aslı Enver ve Berkin Gökbudak, önceki akşam Türkiye'ye döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını yanıtladı.

AYRILIK İDDİALARINI YANITLADI

Ayrılık iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıklayan Aslı Enver, "Londra'ya gezmeye gittik. Doğum Türkiye’de olacak. Doğum için doktor hangi yöntemi uygun görürse o olacak. İnşallah normal doğum olur" ifadelerini kullandı.

İsim konusunda henüz karar vermediklerini söyleyen Aslı Enver, "İsmi net değil. Süreç gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı" diye konuştu.

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak Londra'dan döndü! - Magazin haberleri​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN