Annemin Ağacı OGM kampanyası fidan bağışı nasıl yapılır? İşte ücretsiz başvuru sayfası

Annemin Ağacı OGM kampanyası fidan bağışı nasıl yapılır? İşte ücretsiz başvuru sayfası

Orman Genel Müdürlüğü, Anneler Günü'ne özel olarak başlattığı 'Annemin Ağacı' kampanyası ile başvuru yapanların adına ücretsiz fidan dikiyor. Kampanyaya katılanlara adlarına (veya annelerinin adlarına) düzenlenmiş 'Annemin Ağacı' katılım belgesi veriliyor. İşte, Anneler Günü ücretsiz fidan bağışı başvuru ekranı...

OGM Annemin Ağacı fidan bağışı kampanyası Anneler Günü'nde yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz olarak katılım sağlanan kampanya ile vatandaşlar annelerinin adına fidan bağışı yapabiliyor. Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM), "Annelerimizin hatırası ile yurdun dört bir yanında kök salacak ormanlar için anneniz adına ücretsiz olarak fidan sahiplenebilirsiniz" açıklamasıyla duyurduğu 'Annemin Ağacı' kampanyasına internet üzerine başvuru yapılabiliyor.

ANNEMİN AĞACI KAMPANYASI NEDİR?

Türkiye geneli ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında Anneler Günü'ne özel bir kampanya düzenleniyor. Orman Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü fidan bağışı kampanyasıyla annesinin adını ve soyadını yazarak anneminagaci.com internet sitesi üzerinden belge üreten kişiler, bu belgelerin çıktısını alarak annelerine armağan edebiliyor.

609797cf4e3fe116f0afe293.jpg

ANNEMİN AĞACI KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

* OGM tarafından oluşturulan Annemin Ağacı anneminagaci.com internet sitesine giriş yapın.

* Siteye girdikten sonra ekranda karşınıza çıkan 'Annenizin Adı Soyadı', 'Sizin Adınız Soyadınız', 'e-Posta Adresiniz' alanlarındaki boşlukları doldurun.

* Bu alanları doldurduktan sonra 'Fidan Sahiplen' butonuna basın.

* Artık belgeniz hazır. İsterseniz indir butonuna basarak cihazınıza indirebilir ve sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

* Ayrıca #AnneminAğacı etiketiyle yapacağınız sosyal medya paylaşımlarıyla 20 adet orman lezzetleri çekilişine katılabilirsiniz.

ANNEMİN AĞACI KAMPANYASI FİDAN BAĞIŞI BAŞVURU EKRANI

609797cf4e3fe116f0afe291.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN