Annemizi Saklarken dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, hangi kanalda?

Annemizi Saklarken dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, hangi kanalda?

Annemizi Saklarken dizisi, izleyici karşısına ilk bölümü ile 8 Aralık 2021 tarihinde Star TV ekranlarında çıktı. İzleyicisi tarafından olumlu yorumlar alan dizi hakkında detaylar sorgulanıyor.

Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin başrollerini; 'Handan' karakterine hayat veren 'Hande Doğandemir' ile 'Dündar' karakterini canlandıran 'Kutsi' (Ahmet Kutsi Karadoğan) paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda 'Barış Yöş' otururken, senaristliğini 'Sırma Yanık' üstleniyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN'İN KONUSU

Geçmişindeki ağır travmalara rağmen, inadına hayat dolu bir kadın olan Handan, en büyük hayali daha rahat bir hayata kavuşmak olan, üç çocuklu genç bir annedir. Handan, hayallerine kavuşmasının tek yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanır. Bu yolda en büyün engeli ise, zengin koca adaylarının gözünü korkutan çocuklarıdır. Üç çocukla servet avcısı olmaktan umudunu kesen Handan’ın hayatı, yolunun Dündar ve Zerrin Demir çifti ile kesişmesiyle değişir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN'İN OYUNCULARI

Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

* Yeşim Ceren Bozoğlu

* Hatice Aslan

* Ece Yaşar

* Erdem Kaynarca

* İncinur Sevimli

* Ezgi Gör

* Ezgi Tombul

* Barış Taşkın

* Semih Kızılkaya

* Zümre Ertürk

* Merve Sevin

* Özgür Daniel Foster

* Güngör Bayrak

cenaze.jpg

ANNEMİZİ SAKLARKEN HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

cift.jpg

Dizi her çarşamba saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN