Yargı dizisi bu akşam yok mu, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

Yargı dizisi bu akşam yok mu, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi her hafta pazar günleri KanalD ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin 26 Aralık 2021 tarihli yayın akışında yer almaması seyircileri meraklandırdı. Yeni bölüm fragmanı dizi izleyicisiyle paylaşılsa da bu hafta ekranlarda yer alamayacak.

Ekranların sevilen dizilerinden Yargı'nın setinde koronavirüs alarmı yaşandı. Yargı dizisinin 15'inci bölümünde neler yaşanacağını büyük merakla bekleyen dizinin takipçilerine üzücü haber duyuruldu. Set içerisinde pozitif vakaların çıkması nedeniyle dizinin yeni bölümü izleyicisi ile bu akşam buluşamayacak.

Yargı dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacağı için, aynı saatte ve aynı kanalda Yargı dizisi yerine, 'Çember: Karanlığın Gözleri' yerli filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı dizisinin sosyal medya hesabından duyurulan koronavirüs nedeniyle dizi çekimlerine ara verildiği bilgisi ile yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak edildi.

Dizinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada,

"Sevgili izleyicilerimiz, Her Pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz Yargı'nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek" ifadeleri yer aldı.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisi; bir cinayet vakasının buluşturduğu Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile Avukat Ceylin’in (Pınar Deniz) ters köşelerle dolu hikayesini ekranlara taşıyor.

Dizi, 19 Eylül 2021 Pazar akşamı Kanal D’de başladı.

İdealist bir savcı olan Ilgaz ile sınır tanımayan Avukat Ceylin’in zıt karakterlerinin çekişmeli ilişkisini konu alıyor.

YARGI SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Onur Durmaz'ın canlandırdığı Engin karakterinin ölüm haberinin damga vurduğu Yargı dizisinin son bölümünde şunlar yaşandı: Ceylin’den bir türlü haber alamayan Ilgaz deliye döner. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir. Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri öte yandan Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olur.

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkar. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

YARGI'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NE OLUYOR?

Yargı dizisinin 15. Bölüm fragmanın yayınlanması ile heyecanlı ve hüzünlü yeni bir bölümün izleyici ile buluşacağı görülüyor. Pınar Deniz'in canlandırdığı Ceylin karakteri, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Kaan Urgancıoğlu tarafından canlandırılan Ilgaz karakteri, Ceylin'i kendi odasına getirir ve kapıyı kilitler. Odada ona güçlendirici cümleler kurar. Ceylin hala şokun etkisindeyken Ilgaz onu sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI

Pınar Deniz (Ceylin Erguvan)

Babası hukuk okurken uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan eden Ceylin, babasının yokluğunda ailesini ayakta tutmaya çalışan bir kadın. Kız kardeşi İnci onun hayatında en çok değer verdiği ablası. Kural tanımaz ve değerlerine bağlı; doğruları söz konusu olduğunda dik başlı oalan bir avukat. Gerçek adalete giden yolda her şey mubahtır diyen Ceylin için bu yolda yapılamayacak bir şey yok.

Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz Kaya)

Dürüstlüğü ile ünlenmiş, kurallara sonuna kadar bağlı idealist bir savcı. Kendinin aksine doğanın kuralsızlığına hayran olan Ilgaz gerçek bir doğa sevgisi taşır. Babası Metin'in öğretilerine bağlı kalan Ilgaz, doğrudan şaşmayan bir karaktere sahip. Mesleğinde oldukça soğukkanlı ve mesafeliyken, ailesine karşı sevgi dolu ve koruyucu bir tutum sergiler. Erkek kardeşi Çınar ile sağlayamadığı kardeşlik bağını kız kardeşi defne ile en saf haliyle yaşar.

Mehmet Yılmaz Ak (Pars Seçkin)
Ilgaz ile aynı yerde çalışan bir savcı. Ilgaz'ın yeni ayrıldığı nişanlısı Neva'nın abisi olan Pars, Ilgaz ile arasında okul yıllarına dayanan bir rekabete sahip. Kız kardeşinden ayrılmış olması nedeniyle Ilgaz'a daha çok nefret besler. Hırslı ve kaybetmeye tahammülü olmayan biri. Herkesten üstün gördüğü karakteri ile içten içe Ceylin'den hoşlanır.

Uğur Polat (Yekta Tilmen)

Yekta, büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un kurucusu. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmış biri. Onun için önemli olan tek şey para. Yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanır. Oğlu Engin ile neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi bulunuyor.

Uğur Aslan (Eren Duman)

Ilgaz’ın en yakın arkadaşı. Emniyette cinayet büroda komiser. Gözü kara, iyi bir polis. Mesleğinden ötürü arkadaş ortamı oldukça geniş. Konuşkan, eğlenceli ve komik biri olduğu için de herkes tarafından çok sevilir. Ilgaz’ı kardeşi, Metin’i ise babası gibi görür. Eşi Esra ve kızı Eylül’e aşkla bağlı bir baba.

Onur Durmaz (Engin Tilmen)

Ceylin’in en yakın arkadaşıdır ve avukat. Zor zamanlarında hep birbirlerinin yanında oldukları için Ceylin’e güçlü bağlarla bağlı olan Engin, güçlü ve zengin bir avukat olan babası Yekta’nın itirazlarına rağmen sınıf arkadaşı olan Ceylin ile beraber çalışır.

Hüseyin Avni Danyal (Metin Kaya)

Metin, Ilgaz’ın babası, emniyette cinayet büro amiri. Dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, herkesin saygı duyduğu bir polis. Bunu büyük oğlu Ilgaz’a da aşılamış ancak sürekli başı belaya giren oğlu Çınar ile hiçbir zaman sevgi dolu bir ilişki kuramamış. Birkaç yıl önce kaybettiği eşinin ölümünden onu sorumlu tutar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN