Acıların kadını Bergen filminin çekimleri durduruldu

Acıların kadını Bergen filminin çekimleri durduruldu

Hayatı dramatik olaylarla geçen arabesk fantezi müziğin önemli kadın seslerinden Bergen'in hayatını konu alan filmin çekimleri durduruldu. Filmin başrolünde önce Serenay Sarıkaya'nın oynayacağı açıklanmış daha sonra rol Farah Zeynep Abdullah'a verilmişti.

Sanatçı Bergen'in hayatını anlatan filmin çekim süreci oldukça sıkıntılı geçiyor. Sete başlamadan önce başrol krizi yaşanan filmin çekimleri şimdi de koronavirüs yüzünden durduruldu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU POZİTİF ÇIKTI

Koronavirüs nedeniyle birçok kez ertelenen Bergen filminin setinden oyunculardan Erdal Beşikçioğlu'nun Kovid-19'a yakalanmasının ardından çekimlere ara verildi.

Sanatçı Bergen'in hayatının anlatılacağı film, Şubat 2022'de vizyona girecek. Filmde Farah Zeynep Abdullah'a, Bergen'i katleden Halis Serbest rolüyle Erdal Beşikçioğlu eşlik edecek.

yildizbyzt-269790765-710590353235873-3661949215681907162-n.jpg

Filmin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yanı sıra Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı filmin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Bergen'in ailesinin desteği alınarak çekilecek projeye sosyolog Prof. Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci gibi isimler danışmanlık yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN