Apo yaşam savaşı veriyor! Mustafa, Nilay'ı boşuyor: "O bebek benden değil" Kızılcık Şerbeti'nden bomba fragman!

Show TV ekranlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisi 47. bölümüyle ekrana geldi. Heyecanın zirve yaptığı dizinin 48. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmanı izleyenler heyecandan yerinde duramadı.

RENGİN UĞUR

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti bu akşam 47. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti'nin 48. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

2-002.jpg

47. Bölümüyle ekrana gelen dizide olayların ardı arkası kesilmedi. Heyecanın zirve yaptığı Kızılcık Şerbeti, yine izleyicileri ekrana kilitledi.

1-001.jpg

48. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

48. Bölüm fragmanında; fenalaşıp yere yığılan Abdullah'ı Ömer buluyor. Ömer, abisi yaşam savaşı verirken kendini suçluyor. Herkesin gitti sandığı Alev, dünyası başına yıkılmış bir şekilde ailesi ile yüzleşiyor. Kıvılcım Ertuğrul ile olan ilişkisini gözden geçirirken, Ömer'in gönlünü Görkem'e kaptırdığını fark ediyor. Ve Mustafa, Nilay'ı hiç beklemediği bir yerden vuruyor. Kısır olduğunu öğrenen Mustafa, Nilay'a boşanma davası açıyor.

3-002.jpg

47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pembe'nin oyunuyla nezarete atılan Alev, bir süre Abdullah'a da ulaşamaz. Alev, yaşananların ardından bir süreliğine yurt dışına gitmeye karar verir ve Abdullah'a haber vermeden kararını uygular. Ömer, Görkem'i farklı şekillerde görmenin şaşkınlığını yaşarken onun tanımaya çalışır. Ertuğrul'un evlilik teklifine Kıvılcım'ın sıcak bakmaması ilişkilerine zarar verir. Kısır olduğunu öğrenen Mustafa, hayatının şokunu yaşar. Şirkette ve aile içinde yaşananlar sonrasında Abdullah'ın kalbi bu durumu kaldıramaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN