Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Sosyal medya bu karakteri konuşacak!

Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Sosyal medya bu karakteri konuşacak!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizinin bu akşam yayınlanan bölümüne sosyal medyada fenomen olan Meriç Keskin konuk oluyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı başarılı dizi, son dönemde aldığı yüksek reyting oranlarıyla da ses getiriyor.

meric.jpg

Kızılcık Şerbeti'nin 48 bölümünün bu akşam ekrana gelmesi bekleniyor. Bu akşam yayınlanan bölümünde sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, Zülkar’ın(Bahtiyar Memili) arkadaşı Hamiyet karakteriyle diziye konuk oluyor. Bölümde Zülkar’ın davetiyle Hamiyet’in Ünallar’ın evine gelişi izleyenleri kahkahaya boğacak.

keskinn.jpg

47. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Pembe'nin oyunuyla nezarete atılan Alev, bir süre Abdullah'a da ulaşamaz. Sonunda Abdullah tarafından kurtarılsa da olaylar onu çok üzmüş ve germiştir. Bir süreliğine yurt dışına gitmeye karar verir ve Abdullah'a haber vermeden kararını uygular. işleriyle ilgilenmesi için de Doğa'dan yardım ister. Ömer, Görkem'i farklı şekillerde görmenin şaşkınlığını yaşarken onun tanımaya çalışır. Umut'un yeni açtığı iş yerinde her şey yolundadır, bol para kazanmaktadır. Bu yeni durumunu Nursema'nın ailesinin fark etmesi onun için önemlidi Bu nedenle aileye bir yemek verir. Ertuğrul'un evlilik teklifine

48. BÖLÜM FRAGMANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN