Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u şak diye 45 kilo vermişti! Kayra Şenocak'ın zayıflama sırrı ortaya çıktı! Yöntemi çok basitmiş..

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u şak diye 45 kilo vermişti! Kayra Şenocak'ın zayıflama sırrı ortaya çıktı! Yöntemi çok basitmiş..

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'de Ertuğrul karakterine hayat veren Kayra Şenocak, bir dönem aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekmişti. 131 kilodan 86 kiloya düşen Şenocak, 45 kilo verme sırrını açıkladı..

RENGİN UĞUR

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yeni sezonda Ertuğrul karakteriyle diziye dahil olan Kayra Şenocak, dahil verdiği kilolarla dikkat çekiyor.

kizlcik.jpg

Kısa süre içerisinde 45 kilo veren ünlü oyuncu Kayra Şenocak'ın sırrının ne olduğu uzun süredir merak ediliyordu. Kayra Şenocak, eşi Ayşe Şenocak ile birlikte Lohusa filminin galasına katıldı. Basın mensuplarına röportaj veren oyuncu nasıl kilo verdiğini açıkladı.

sen.jpg

"EŞİM SAYESİNDE ZAYIFLADIM"

Ünlü oyuncu Kayra Şenocak, "O benim eşimin sayesinde oldu aslında" cevabını verdi. Oyuncunun eşi "Yani aslında formülü diyet ve spor herkes ameliyat olduğunu düşünüyor. Ama öyle bir şey yok" dedi.

Kayra Şenocak daha önce de verdiği kilolarla ilgili konuşmuştu. Oyuncu, 'Eşim sayesinde kilo verdim. Tamamen diyet ve sporla verdim. 45 kilo gitti. Ameliyat ve operasyon yok. Sporu da seven biri değilim. 131 kiloya kadar çıkmıştım. Kendimi o şekilde görmek istemedim. Bu işi yapmak istiyorsam o şekilde görünmemem gerekiyordu. Ameliyata harcanacak o parayı spor salonuna ve diyete harcadıklarında daha uzun vadeli gidiyor. Ameliyat olup yeniden kilo alanları duyuyoruz. O süreçte eşim kabak yemeği yaptı. Sebze ağırlıklı beslendim. Bu süreçte ben değil eşim yıprandı" demişti.

keyra.jpg

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

25 Haziran 1975'te İstanbul'da dünyaya gelen Kayra Şeocak, eğitimine İstanbul'da devam etti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitiren Kayra Şenocak, sayısız yapımda rol aldı.

İlk olarak 1998 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Aynalı Tahir dizisindeki "Bilal" karakteri ile ekranlarda yer aldı. 2006 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan Yağmurdan Sonra isimli dizide oynadığı "İbrahim" rolü ile izleyici karşısına çıktı. 2002 yılında Kanal D'de yayınlanan Yarım Elma dizisindeki "Koray" karakterleri ile hafızalara kazındı. Bir süredir ekranlarda olmayan oyuncu şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alıyor.

senocak.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN