Arctic Monkeys bilet fiyatları ne kadar, nereden alınır? 8 yıl sonra Türkiye'de

Arctic Monkeys bilet fiyatları ne kadar, nereden alınır? 8 yıl sonra Türkiye'de

Arctic Monkeys İstanbul biletleri satışa çıktı. 9-10 Ağustos 2022 tarihlerinde İstanbul Zorlu PSM'de sahneye çıkacak dünyaca ünlü müzik grubu, 2013 yılından sonra bir kez daha Türk hayranlarıyla buluşacak. 4 bin kişilik olması beklenen bilet fiyatları 275 liradan başlıyor. İşte, Arctic Monkeys bilet satın alma ekranı...

Dünya turnesine hazırlanan İngiliz rock grubu Arctic Monkeys, Türkiye ve Bulgaristan'da konser vereceğini duyurdu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) düzenlenecek konserin bilet satışları 24 Kasım 2021 Çarşamba günü itibarıyla başladı. Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan grubun konser detayları netleşti.

ARCTIC MONKEYS TÜRKİYE KONSERİ BİLET FİYATLARI

Ön Satış 1. Dönem - Ayakta / Early Bird 1 - Standing Fiyat: 418 TL

Ön Satış 2. Dönem - Ayakta / Early Bird 2 - Standing Fiyat: 616 TL

Uzak Görüş - Oturmalı / Long Distance - Seated Fiyat: 363 TL

Kısıtlı Görüş - Oturmalı / Limited View - Seated Fiyat: 275 TL

ARCTIC MONKEYS İSTANBUL KONSERİ NE ZAMAN?

2022 konser turnesini açıklayan Artic Monkeys, takvime göre 9-10 Ağustos 2021 günlerinde Türkiye'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne (PSM) gelecek.

Dünya çapında bilinen müzik grubu, 2013 yılında da yine İstanbul'da konser vermişti. Son turnelerini ise 2019 yılında gerçekletiren Arctic Monkeys, koronavirüs salgını nedeniyle konserlerine ara vermişti.

ARCTIC MONKEYS İSTANBUL KONSERİ BİLETİ SATIN AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN