Çocukların okuldaki dansı gündem olmuştu! Sefo ve Edis'e izin çıktı

Çocukların okuldaki dansı gündem olmuştu!  Sefo ve Edis'e izin çıktı

Geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece'de bir okulun bahçesinde teneffüs saatinde yüzlerce öğrenci hep bir ağızdan Sefo'nun 'Bilmem mi' şarkısını seslendirmişti. Okulda konser vermek isteyen Sefo ve Edis'e bakanlıktan olumlu yanıt geldi.

Küçükçekmece'deki Arif Nihat Asya İlkokulu’nda Sefo ve Edis'in şarkılarını dinleyip hep bir ağızdan söyleyerek dans eden öğrenciler, sosyal medyada gündem olmuştu. Görüntüleri izleyen Sefo ve Edis minik hayranlarına kayıtsız kalamayıp harekete geçerek okulda konser vermek için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izin istemişlerdi.

MEB'DEN YEŞİL IŞIK GELDİ

Sefo’nun Twitter’da yönelttiği soruya yanıt, bir etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüşen teknoloji gazetecisi Hakkı Alkan’dan geldi.

Alkın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Az önce videoyu gösterip bu talebi ilettim. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, olumlu karşıladılar. Umarım konserde görüşürüz. ' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN