Yüzlerce çocuk Sefo şarkısında dans etti! Belediyeden davet gecikmedi

Yüzlerce çocuk Sefo şarkısında dans etti! Belediyeden davet gecikmedi

İstanbul Küçükçekme'de bir okulun Teneffüs saatinde okul yönetimi Sefo adlı şarkıcının 'Bilmem mi' şarkısı çaldı. Öğrencilerin teneffüs boyunca hep bir ağızdan Bilmem mi şarkısını söyleyip dans ettiği anlar sosyal medyaya damga vurdu.

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir okulda teneffüs saatinde yüzlerce öğrenci Sefo’nun ‘Bilmem mi’ şarkısını eşliğinde dans etti.

O anları Twitter'dan paylaşan Sefo, 'Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?' dedi. Bunun üzerine Küçükçekmece Belediyesi’ne ait Twitter hesabından Sefo’ya cevap geldi. Küçükçekmece Belediyesi Sefo'yu konsere daveti etti.

Sefo’nun paylaşımını alıntılayan şarkıcı Edis ise Martılar şarkısında dans eden çocukların videosunu paylaştı.

Sefo da bunun üzerine takipçilerine 'Ne diyorsunuz Edis ve Sefo konseri?' şeklinde bir soru yöneltti. Şarkıcı Edis, Sefo'ya 'Hadi kalk gidiyoruz' şeklinde cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN