Arka Sıradakiler'in eski yıldızı sosyal medya hesabından duyurduğu acı haberle takipçilerini yasa boğdu!

Arka Sıradakiler'in eski yıldızı sosyal medya hesabından duyurduğu acı haberle takipçilerini yasa boğdu!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Gamze karakteriyle hafızalara kazınan Sinem Uslu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini adeta yasa boğdu. Ünlü oyuncunun paylaşımı sonrasında sevenleri üzüntüye boğuldu.

MinT Prodüksiyon tarafından FOX için hazırlanan Arka Sıradakiler adlı dizide gösterdiği performansla adından söz ettiren ünlü oyuncu, Sinem Uslu sevenlerini adeta yasa boğdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu takipçilerini üzüntüye boğdu.

Arka Sıradakiler dışında Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça, Diriliş Ertuğru, Menajerimi Ara ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi önemli projelerde yer alan ünlü oyuncu ailesi hakkında yaptığı açıklamalarla sevenlerini üzdü.

Geçtiğimiz hafta annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi gördüğünü açıklayan ünlü oyuncu, kan bağışına ihtiyaç duyduklarını belirterek takipçilerinden dua istemişti.

ANNESİNİN VEFAT ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Başarılı oyuncu dün yaptığı paylaşımla annesinin vefat ettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu acı haberi Instagram hesabından "Annemizi kaybettik. Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu'da (Bolu) defnedilecektir." sözleriyle duyurdu.

bb

Takipçileri, annesinin vefatıyla yıkılan Sinem Uslu'ya başsağlığı mesajları ile destek oldu.

37 yaşındaki oyuncu geçen haftaki paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken bir anda 'Akut Lösemi' denilen AML hastalığına evrildi. Üç gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde zorlu bir sürece girdik.

ss

DUA İSTEMİŞTİ

Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz. Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli, kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+... Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin…

Kimler kan verebilir; Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar... Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezi'ne yapabiliyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN