'Arka Sıradakiler'in 'Özge'si Sevda Dalgıç'ın büyük değişimi

'Arka Sıradakiler'in 'Özge'si Sevda Dalgıç'ın büyük değişimi

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinin Özge'si Sevda Dalgıç, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

2007- 2012 yılları arasında Fox TV ekranlarında yayınlanan gençlik dizisi Arka Sıradakiler, o yıllarda izleyicinin büyük beğenisi kazandı. Türk dizi tarihine adını yazdıran dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlenmişti.

fhdfhdfhncvncv.jpg

6 sezon süren dizide 'Özge' karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, dizinin sevilen oyuncuları arasındaydı. Dalgıç, son olarak 2018 yıllında yayınlanan 'Avlu' dizisi ile izleyicinin karşına çıktı.

dfhdfhdfhdfh.jpg

Son yıllarda ekranlardan uzak kalmayı tercih ederek spor eğitmenliği yapan Dalgıç, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.

erwetewetwet.jpg

Instagram hesabında 130 bini aşkın takipçisi olan Dalgıç, sık sık takipçileri ile gündelik hayatını paylaşıyor.

fhdfhdsdgddh.jpg

Son günlerde yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken 37 yaşındaki Sevda Dalgıç, yıllar içerisindeki değişimiyle de takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN