Arka Sokaklar dizisinden aylar sonra üzen haber! Ekranlara dönüyor ama o yok

Arka Sokaklar dizisinden aylar sonra üzen haber! Ekranlara dönüyor ama o yok

Uzun soluklu ve başarılı polisiye dizisi Arka Sokaklar'da sürpriz bir gelişme yaşandı. O karaktere hayat veren oyuncu diziden ayrıldı. Detaylar haberimizde...

Uzun yıllardır ekranlarda büyük bir izleyici kitlesiyle buluşan Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz yıl yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları sebebiyle yayın hayatına ara vermişti. Ancak bu süre, beklenenden daha uzun sürmüştü.

Dizinin haklarını devralan D Media, Kanal D'nin iç yapımlar ekibi tarafından yönetilmektedir. Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini ise Orhan Oğuz üstleniyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi deneyimli oyuncuların başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar, yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

OYA AKAR OLMAYACAK

1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye uzun süredir Selin komiser karakterine hayat veren Oya Okar veda etti. Oya Okar'ın ayrılığıyla birlikte yeni sezonda farklı bir dinamik izleyeceğimiz dizinin 639. bölümü seyirciyle buluşmaya devam edecek. Yeni sezon çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

Arka Sokaklar, polisiye temalı hikayesi ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarmış bir dizi. Yıllardır devam eden başarısıyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizi, yeni sezonda da aksiyon dolu bölümleriyle seyircileri ekran başına çekecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümleri, heyecanla takip edilen hikayesi ve karakterlerinin gelişimiyle izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN