Arka Sokaklar dizisinin yeni kanalı belli oldu

Arka Sokaklar dizisinin yeni kanalı belli oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın kanal değiştiriyor. Demirören Medya ile kanal arasındaki ödeme sorunu nedeniyle artık başka bir kanalda yayınlanmasına karar verildi.

Yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı ile Demirören Medya’nın bir süredir ödeme konusunda sorun yaşadığı öğrenilmişti.

Artan maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi zor durumda bıraktı. Nakit akışı sebebiyle teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksaması zaman zaman sorunlara neden oldu.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinin 17. sezonunda yayına ara verildi.

ATV'DE YAYINLANACAK

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyici ile buluşan, Erler Film’in üstlendiği fenomen dizi Arka Sokaklar’da yaşanan ödeme krizinin ardından alınan ‘ara verme’ kararı üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

MedyaRadar’ın haberine göre, sevilen dizi artık başka kanalda izleyiciyle buluşacak.

Arka Sokaklar’ın ekran macerasına ATV’de devam edeceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN