Arka Sokaklar hayranlarına sevindirici haber! O isim de kadroda yerini aldı: Sete çıkmak için gün sayıyor

Arka Sokaklar hayranlarına sevindirici haber! O isim de kadroda yerini aldı: Sete çıkmak için gün sayıyor

Kanal D ekranlarının yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'ın akıbeti belli oldu. Final yapmadan ekrana ara veren dizi yeni sezonda tekrar seyirciyle buluşacak. Eski oyunculardan birçoğunun yer aldığı kadroya bugün o isim de katıldı...

Final yapmadan yayından kaldırılan ve hayranları tarafından merakla beklenen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. Yapım şirketi değişen diziyi yeni sezonda D Media çekecek.

17 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin ekibi Ağustos ayında yeni sezon için sete çıkacak. Yılmaz Ekmekçi danışmanlığında çekilecek dizinin kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Türker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oğuz Peçe, Kerimhan Duman, Mustafa Üstündağ gibi eski ekipten birçok oyuncu yer alacak.

AVUKAT BAŞAK DA KADROYA DAHİL EDİLDİ!

Bugün yaşanan gelişmelere göre dizinin avukat Başak'ı olarak tanınan Perihan Ünlücan da yeni sezonda kadroda yer alacak isimler arasına katıldı.

yeni-proje-33.jpg

Böylelikle Cuma günlerinin reyting savaşı da kızışmış oldu. Yeni sezonda Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar'ın reyting mücadelesi başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN