Arka Sokaklar'a bomba transfer! Rekortmen dizinin yıldız oyuncusu artık Rıza Baba'nın ekibinde

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Rekortmen dizinin yıldız oyuncusu artık Rıza Baba'nın ekibinde

Bu hafta setlere dönmeye hazırlanan Arkak Sokaklar dizisinin 18. sezonu için kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor. Rekortmen dizi birçok yeni isimle anlaşma imzalarken, Cuma günleri rakibi olacak o yapımın oyuncusunu da kadroya katmayı başardı. İşte, Arka Sokaklar kadrosuna katılan o isim...

2006 yılında ilk bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar, 17 sezon boyuncu kesintisiz olarak seyirciyle buluştu. Yapımcı sorunlarından kaynaklı bir süredir ekranlardan uzak olan diziden sevindirici haber geçtiğimiz aylarda gelmiş ve dizinin 18. sezonuyla yeniden ekranlarda olacağı belirtilmişti.

Yapımcı Türker İnanoğlu'nun bir sezonluk hakkını bedelsiz şekilde Kanal D'ye verdiği dizinin yeni bölümleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken, oyuncu kadrosundaki değişiklikler de devam ediyor.

haber-7-ic.jpg

YENİ TRANSFER YALI ÇAPKINI'NDAN

18. sezon için birçok başarılı oyuncunun kadroya dahil edildiği dizide yeni bir anlaşmaya daha imza atıldı. Son olarak Yalı Çapkını dizisindeki İbrahim rolüyle seyirciyle buluşan başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, Kanal D'nin rekortmen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu.

Kanal D ile 42 bölümlük anlaşma imzalayan Fırıncı, dizide Emniyet Amiri Ünal rolünü canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN