Arka Sokaklarda kötü günler bitti! Sevilen oyuncu geliyor! Seyirci o ismi davul zurnayla karşılayacak

Arka Sokaklarda kötü günler bitti! Sevilen oyuncu geliyor! Seyirci o ismi davul zurnayla karşılayacak

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonu ile geçtiğimiz günlerde izleyici karşısına çıktı. Diziye ilişkin yaşanan son gelişme ise izleyicileri şaşkına çevirecek! Arka Sokaklar’da kötü günler resmen bitti… Sevilen oyuncu diziye dahil oluyor. İzleyenler o ismi adeta davul zurnayla karşılayacak…

Yıllardır yayınlanan ve ilk günkü ilgi ile izlenen Arka Sokaklar, geçtiğimiz haftalarda 18. sezonu ile izleyiciyle yeniden buluştu. Sezon açılışını heyecanlı bölümlerle yapan dizi daha da heyecanlı bölümleri ekrana taşımaya hazırlanıyor. Alınan son bilgilere göre diziye dahil olacak yeni isim hikayeyi resmen canlandıracak. İşte detaylar…

ÜNLÜ OYUNCU ARKA SOKAKLAR’DA

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizide heyecanlı sahneler yaşanmaya devam edecek. Diziye yeni katılacak olan isim izleyicileri oldukça heyecanlandıracak.

yeni-proje-003.jpg

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Balamir Emren Arka Sokaklar’ dahil olacak. Doktor Yağız rolü ile katılacak olan oyuncu Rıza Baba’nın kızı Pınar ile bir aşk yaşayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN